Mistä kylästä tulee Etelä-Savon kylä vuosimallia 2014?

Etelä-Savon vuoden 2014 kylän haku jatkuu 7.3.14 saakka.

 

Järvi-Suomen kylät ry (Jäsky)
Tiedote 14.2.2014

Vuoden_kyläOnko kylänne aktiivinen - iso tai pieni -? Löytyykö teiltä tuloksellista kylätoimintaa? Vuoden kylän valinnassa painotetaan vuonna 2014 Jäsky:n jäsenyyttä, tiedottamista ja kyläsuunnitelmaa. Etelä-Savon vuoden 2014 kylä lähtee ehdolle myös valtakunnallisen vuoden kylä -valintaan.

Vuoden kylän valinnalla halutaan nostaa esiin kylien monipuolista toimintaa ja lisätä kylätoiminnan tunnettavuutta ja näkyvyyttä. Tavoitteena on löytää aktiivisia kyliä -isoja ja pieniä-, tuloksellista kylätoimintaa ja saada hyviä esimerkkejä kylien toiminnasta. Vuoden kylän valinta tuo valitulle kylälle paljon myönteistä julkisuutta. Etelä-Savon vuoden 2014 kylä lähtee ehdolle myös valtakunnallisen vuoden kylä -valintaan.

Hakemuslomakkeet tilataan kyläasiamieheltä (sähköpostitse kylaasiamies.tuula.eloranta@gmail.com). Hakemusten viimeinen palautuspäivä on perjantai 7.3.2014. Viime vuoden ja edellisvuoden hakemukset otetaan huomioon myös tänä vuonna ja niitä voi täydentää. Mukaan voi liittää vuosikertomuksia, asukaskirjeitä, lehtiä, valokuvia, leikekansioita ketomaan kylän toiminnasta. Kaikki liitteet palautetaan kylille tämän vuoden valinnan jälkeen.

Maakuntahallitus nimeää Etelä-Savon vuoden kylän Jäskyn hallituksen ehdotuksen perusteella. Viime vuoden Etelä-Savon vuoden kyläksi valittiin Mikkelin Ihastjärvi.

Lisätiedot:
JaskyLogoJärvi-Suomen kylät ry (Jäsky)
Tuula Eloranta
Maakunnallinen kyläasiamies, Etelä-Savo
Järvi-Suomen kylät ry
045 1274 086
kylaasiamies.tuula.eloranta@gmail.com
postiosoite: Järvi-Suomen kylät ry c/o Eloranta, Peiposjärventie 520, 77430 Siikamäki

Etelä-Savon kyläyhdistysten ja kylätoimikuntien yhteenliittymä, yhteistyöelin ja maaseudun asukkaiden edunvalvoja