Etelä-Savoon yhteinen tapahtumakalenteri maaseututapahtumille

Etelä-Savoon on jo pidemmän aikaa toivottu yhteistä tapahtumakalenteria maaseututapahtumille ja maaseudun kehittämiseen tähtääville organisaatioille. Nyt sellainen on saatu toteutettua ja julkaistua.


Banneri 468x60

Kalenterisovelluksessa on tässä vaiheessa mukana 21 eri maaseudun elinvoimaisuuden parissa työskentelevää organisaatiota. Niillä kaikilla on ylläpito-oikeus kalenteriin, jonne ne voivat itse lisätä tapahtumia ja hallinnoida tietoja.

Kalenteri on mahdollista upottaa organisaation omille kotisivuille. Organisaatio voi myös valita, näkyvätkö upotetussa kalenterissa kaikki Etelä-Savon tapahtumat vai pelkästään omat tapahtumat. Eri suodattimien avulla tapahtumia voi myös rajata paikkakunnan, kohderyhmän tai tilaisuuden luonteen mukaan.

Yhteisestä kalenterista hyötyvät ensisijaisesti ihmiset, jotka ovat maaseudun tapahtumista kiinnostuneita. Heidän ei tarvitse enää käydä kaikkien eri organisaatioiden sivuilla etsimässä tapahtumia, vaan kaikki tieto löytyy yhteisestä kalenterista. Lisäksi organisaatiot voivat paremmin seurata muiden tulevia tapahtumia ja siten välttyä päällekkäisiltä tilaisuuksilta. Mediaedustajat voivat myös paremmin seurata maaseudun kehittämisen ja elinvoimaisuuden kannalta tärkeitä tilaisuuksia ja niiden ajankohtia.

Kalenterin toteutuksesta on vastannut Etelä-Savon maaseutuohjelmien viestintähanke, Maaseutukuriiri. Itse kalenterisovelluksen on rakentanut tamperelainen JJ-Net Group Oy.

Linkit:
Etelä-Savon yhteinen tapahtumakalenteri:
http://www.maaseutukuriiri.fi/kalenteri

Maaseutukuriirin Facebook-sivut:
www.facebook.com/Maaseutukuriiri

Maaseutukuriiri Twitterissä:
https://twitter.com/Maaseutukuriiri

Maaseutukuriirin YouTube-kanava:
www.youtube.com/Maaseutukuriiri

Maaseutukuriirin mobiilisovellus ja linkit sovelluskauppoihin:
www.maaseutukuriiri.fi/mobiilisovellus

Lisätietoja ja yhteystiedot:
Ohjelmatiedottaja/Maaseutukuriiri Toni Degerlund, 0440 155 992, toni.degerlund@maaseutukuriiri.fi