Maaseutukuriirin viestikapula vaihtuu

Etelä-Savon maaseutuohjelmien viestintähankkeen viestinviejän kapula vaihtuu kesän aikana ja kapulaa lähtee kuljettamaan Miia Taivalantti. Hän aloittaa tehtävässä 8. elokuuta.

 

Miia ja ToniMiia Taivalantti tunnetaan paremmin Tuorepuodin lähi- ja luomuruokakauppiaana, mutta Miialla on taustaa ja osaamista myös viestinnän ja median parista ennen Tuorepuotia. Miia on toiminut media-alalla muun muassa Ylellä Helsingissä Aamu-tv:ssä ja erilaisissa isoissa tuotannoissa ja suorissa lähetyksissä sekä mainosalalta.
– Uskon että olen omiani hoitamaan Maaseutukuriirin tehtävää koska omaan osaamista median alalta, mutta myös kaupalliselta puolelta yrittäjänä. Lisäksi sain erittäin hyvää oppia ja kontakteja lähiruokakauppiaana maaseutuyrittäjistä, erilaisista virastoista, hankkeista sekä toisista yrittäjistä, valottaa Miia Taivalantti.

Nykyinen maaseutukuriiri Toni Degerlund siirtyy uusien haasteiden pariin Etelä-Suomeen urheilutoimittajaksi.
– Rakastan urheilua ja minulle tarjottiin vakituista työpaikkaa urheilutoimittajana Lohjalla, joten en voinut kieltäytyä työtarjouksesta. Työhön sisältyy myös muuta mielenkiintoista muun muassa sisällöntuottaminen digilehteen sekä sosiaalisen median kanavien kehittämistä, joten työ on kokonaisuudessa hyvin mielenkiintoinen, kiteyttää Toni Degerlund.

Lisätietoja ja yhteystiedot:
Ohjelmatiedottaja/Maaseutukuriiri Toni Degerlund, 0440 155 992, toni.degerlund@maaseutukuriiri.fi (15.7. saakka)

Ohjelmatiedottaja/Maaseutukuriiri Miia Taivalantti, 0440 155 992, miia.taivalantti@maaseutukuriiri.fi (8.8. alkaen)

www.facebook.com/Maaseutukuriiri/
https://twitter.com/Maaseutukuriiri
www.youtube.com/Maaseutukuriiri
http://instagram.com/maaseutukuriiri