Tiedottajan paikka avoinna

Veej’jakaja ry on maaseudun kehittämisyhdistys, joka toimii Mikkelin ja Pieksämäen seutujen kuuden kunnan alueella. Keskeinen tehtävämme on maaseudun Leader-kehittämisohjelman toteuttaminen paikallisia yritys- ja yhteisöhankkeita aktivoimalla ja rahoittamalla. Olemme menestyksellä toteuttaneet maaseudun kehittämisohjelmaa vuodesta 2000 lähtien


Haemme eteläsavolaisten toimintaryhmien ja Etelä-Savon ELY-keskuksen
yhteiseen viestintähankkeeseen

TIEDOTTAJAA


Tiedottaja osallistuu Veej´jakaja ry:n, Rajupusu Leader ry:n, Piällysmies ry:n sekä Etelä-Savon ELY-keskuksen maaseutuohjelmien yhteisen viestinnän suunnitteluun ja vastaa aineiston tuottamisesta nettisivuille, sosiaaliseen mediaan ja printtimediaan. Lisäksi tiedottaja kehittää verkkosivustojemme toimintoja, rakennetta ja ilmaisua. Tehtävän tuloksellinen hoitaminen vaatii oma-aloitteisuutta, yhteistyökykyä, kykyä kiteyttää asiakokonaisuuksia ja valmiutta työskennellä toimistoajan ulkopuolella.

Edellytämme hakijalta:
- medianomin tutkintoa (t. vast.)
- tehtävän mukaista työkokemusta
- verkkoviestinnän ja printtimedian tuntemusta
- erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa
- suunnittelu- ja organisointikykyä
- taittokokemusta ja taitto-ohjelmien hallintaa
- oman auton käyttömahdollisuutta.

Arvostamme maaseudun yritys- ja hanketoiminnan, ohjelmaperusteisen kehittämistyön, Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman sekä järjestötoiminnan tuntemusta.

Tehtävä tulee ottaa vastaan 1.1.2017 tai mahdollisimman pian. Työsuhde on kokoaikainen ja määräaikainen 31.12.2019 saakka. Veej'jakaja ry:n toimitilat ovat Mikkelissä osoitteessa Paukkulantie 22.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Anssi Gynther 0440-155222. Vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoivomuksineen tulee toimittaa 13.11.2016 mennessä sähköpostilla osoitteeseen anssi.gynther@veejjakaja.fi. Viestin otsikoksi merkitään Hakemus tiedottajaksi.