Myös maaseudunkehittäjät löytyvät Yritys-Suomesta

Etelä-Savon ELY-keskus ja paikalliset toimintaryhmät: Piällysmies ry, Rajupusu Leader ry ja Veej’jakaja ry ovat vahvasti mukana myös Yritys-Suomi palvelussa. Kaikkien taustat ja yhteistiedot ovat löydettävissä palvelun kautta.

 

Yritys-Suomi on yrityspalveluja tarjoavien julkisten organisaatioiden yhdessä muodostama palvelu yrityksille ja yrittämisestä kiinnostuneille. Yrityspalvelut ovat käytettävissä verkossa, puhelimessa ja kasvokkain. http://www.yrityssuomi.fi/
Uudistunut-Yritys-Suomi-verkkopalvelu-kokoaa-yrityspalvelut-yhteen-osoitteeseen jarticle
Yritys-Suomi on yrityspalveluja tarjoavien julkisten organisaatioiden yhdessä muodostama palvelu yrityksille ja yrittämisestä kiinnostuneille. Yrityspalvelut ovat käytettävissä verkossa, puhelimessa ja kasvokkain. http://www.yrityssuomi.fi/

Oma Yritys-Suomi -palvelun seuraava versio julkaistaan joulukuussa. Keskeisiä kehittämisen kohteita ovat mm. liiketoimintasuunnitelman kommentointitoiminnallisuuden kehittäminen ja yrityksen kehittämiskartoitus.

Oma Yritys-Suomi -palvelun käytön tueksi on julkaistu lyhyitä video-ohjeita, joissa käydään läpi OYS-palvelun eri toiminnallisuuksia ja sisältöjä. Videot on tarkoitettu sekä yritysneuvojille että yrittäjille ja yrityksen perustajille helpottamaan OYS-palvelun käyttöönottoa ja opastamaan palvelun käytössä.

Videot löytyvät osoitteesta https://www.dreambroker.com/channel/gzzc89r1/.

Osana Yritys-Suomi kehittämisohjelmaa työstetään TEM-konsernin (Työ- ja elinkeinoministeriö, TE-toimistot, Ely-keskukset, Tekes, Finnvera, Finpro, PRH, VTT) sekä seudullisten yhteistyökumppaneiden käyttöön yhteistä sähköistä oppimisratkaisua, joka tarjoaa innostavan ja kustannustehokkaan tavan kehittää Yritys-Suomi toimijoiden osaamista noin 4500 henkilön kohderyhmässä.

Tulevaan syksyyn on luvassa piristystä, kun Yritys-Suomen markkinointikampanja käynnistyy valtakunnallisesti lokakuun puolivälissä. Kampanjan ensimmäinen vaihe kestää joulukuun loppuun asti. Ensisijaisena tavoitteena on lisätä Yritys-Suomen tunnettuutta sekä tietoisuutta yrittämiseen liittyvien julkisten palveluiden saatavuudesta.

Miset Oy:n hankeassistentti Kirsi Blombergin ja ELY-keskuksen Pekka Sillanpään haastattelun voi kuunnella Maaseutukuriirin kotisivuilla:
YS tunnus rgb FIhttp://www.maaseutukuriiri.fi/podcastit

Yritys-Suomen kotisivut:
http://www.yrityssuomi.fi/


Lisätietoja ja yhteystiedot:
Maaseutukuriirin ohjelmatiedottaja Toni Degerlund, 0440 155 992, toni.degerlund@maaseutukuriiri.fi